Saturday, August 27, 2011

Class ke kapel dgn bad boy?


Ramai yang kata, orang perempuan nie lebih suka or lebih syok kat lelaki yg nakal a.k.a bad boy daripada budak yg skema. Betulkah?

Intan: Weyh Tasya, aq dgr si Shamsul Yusof tu minat kat hang ar. Dok usha2 hang dlm kelas.
Tasya: Ha? Si Shamsul tu? Hey, not my taste ar...
Intan: Ala, ok ape die... Dah ar rajin, baik, pandai, pengawas lak tu...
Tasya: Argh.. Budak nerdy skematik letromatik tu sape nak? X romantik lngsong... Euu.. Baek dye kapel dgn buku2 dye jerk..
Intan: Abes, ko nk taste cane? Cam si Shark tu? Masalah disiplin sana sini...
Tasya: Ha, tu baru my taste.. Hey biase ar tu boy bwat msalah.. Baru class kapel dgn bad boy.. Cam2 baru org pggil lelaki macho...

Memang ar 'class' kapel dgn bad boy.. Tapi hakikatnya...

Tasya: Eww.. mncik tol aq dgn pkwe aq  Si Shark nie
Intan: La, asal lak? Kn kowank baru 2 bulan kapel...
Tasya: Dye tu x abes2 nk salahkan aq, patu pukul2 tampar2 aq. Da ar men kayu patblas... Nyesal aq..
Intan: Da tu, break jer la.. Pe susa..
Tasya: Xleyh.. aq cyunk sgt dgn dye....

Ha.. tu ar masalahnyer... Nk sgt kapel dgn bad boy.. Hambek ko...

Senanyer an, nilai ke'macho'an atau ke'gentle'an seorg lelaki tu bukan pada betapa ganasnyer dye or baper kli dye kuar masuk bilik disiplin.. Tapi nilai sebenar mrk terletak pada ketulusan hati mrk.. Tak semua yg skema or nerdy tu x romantik. Dan x semua bad boy tu macho..

Ape yg paling penting dlm memilih pasangan hidup ialah ketulusan hati mrk.. Seriously aq ckp, biasenye yg skema or nerdy nilah yg mempunyai ketulusan hati yg lbeyh baek.. dan usually bad boy nie biasenye hanye anggap kapel tu permainan jerk...

Erk, bkn maksud aq nk suro kowank rejek totally bad boy nie... Ade gak di antara mrk yg muka nampak jer ganaz tapi dlm haty dyorg ade taman.. Tapi mmg one in a million are...

So girlz.. Carilah cinta sejati korg dgn mata hati ya.. Jgn menyesal lak nnt

(Amaran keras kerajaan Saudi Arabia: BUDAK SKOLA DILARANG BERKAPEL!!!!)

Kalau sume awekz da tertarik dgn bad boy.. Budak nerdy n skema cam aq nie mmg alamat lonely smp mampuz ar.. haha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...