Wednesday, June 08, 2011

AbAnG ke AdIk!!!

Story begins...

Smalam aq kluar lepak ngan kengkawan aq kt libary yg ntah hape ke name aq x taw. Klu ikut perancangan asal, g sane nk study dan nk tlg wat kerja kursus utk sepupu aq. Tapi, biase ar, bile da name pown kuar ngan kengkawan, klu study straight xde melencong ke langit tu da kire menipu da tu.. Sape x bosan dok libary straight... Hak2..

Oleh krn indicator kebosanan kami telah mencapai tahap maksima, maka kitowank pown sepakat keluar dari libary utk ke Warta Shoping Complex yg hanye sebatang rokok jer perjalanan ke sana. X bwat ape pown, nk shopping masing2 dlm dompet x sampai 20 hengget. Usha2 jerk la. Haha..

Slps penat berjalan tanpa tujuan, kitowank singgah mkn di McD Bangi. Aq g kt kaunter 2. Beratur mak aii.. jgn ckp ar.. panjang nk mampos..

Bile sampai turn aq amek order, akak penjaga kaunter tu pown dgn ramahnye bertanya..

"Selamat Datang, Can I take ur order?"

"Ambik Mc Chicken satu.."

"Air?"

"Coke."

"Abang nak tambah  order pape lagi ker?"

Huh? abang? Bile mase lak ko jadi adek aq? Cik kak, aq baru 16 taon ar. SPM un x pas agy. Lesen krete un tade agy... Asl lak aq kne abang??

Haduiyai.. slalu sgt jd camtu. Ade pernah skali tu aq jln2 kt KB Mall, ade ejen insurans g tawar insurans kenderaan kat aq. Hayyo, motor aq un brebut ngan abah aq, nk amek insurans kenderaan.. Hak2.. lwak sungguh..

Perkara spt nie jugak berlaku mase aq kt dlm bas dlm perjalanan nak balek KL. Setiap kli klu dok sbelah bdk2 skola (biasenye awekz2.. hehe), mesti dye tanye..

"Abang nie blaja kat U mne?"

Haha, ko tgk rupe aq nie mcm budak U ke?

Untung gak kan jadi budak yg lebih matang dari usia... Klu org tye, bole nk nipu.. Hehe.. Ntah2 klu g bli tiket wayang cter 18 above un bole lps.. Hak2 (tp x pena try, jgn slh sangke yerk..)

Agak2, baper cm agy aq nk setinggi Peter Crouch? Hehe...

Hajat nk study da x tercapai.. bergambar dpn libary pown jadilah.. hak2

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...