Saturday, December 17, 2011

When U realise that he's ur friend...

Ape yg korang rasa bila seorang sahabat korang akan tinggalkan korang, like berpindah ke sekolah baru, or pindah rumah, n will leave u 4 a long time n doesn't know when both can meet again?

 Seriously, korang akan rase satu perasaan yg sayu, sedih, hug them like they'll die tomorrow...

But, ape perasaan korang plak bile tyme dye nk pergi, baru korang sedar yg korang dah kehilangan...

-seorang kawan yang sanggup tolong korang bila susah
-seorang kawan yang sentiasa mendengar luahan hati korang
-seorang kawan yang tak pena kesah even perangai korang cam cibai

Seriously, I feel so disapointed.. Tyme nie baru aq sedar yg aq dah kehilangan kawan baik aq.. Selama nie dye stiase caring, but unfortunately, pena ke aq nampak?

Aq stiase cari pasal dgn dye, aq stiase sakitkan hati dye, aq condemn dye, aq biar jer dye klu dye susa.. mengumpat dye kt blakang... Hey, tht's what u call treat a friend? U're stupid Nazrul.. U're so stupid...

And now, bile dye da pindah sekola, baru nk perasan yg ko suda kehilangan kawan baek? Haha.. so f**king d**n Nazrul.. It's too late..

Walauapepown, seriously kawan... aq stiase anggap ko kawan baek aq. Aq mengaku aq ego, aq x pena layan ko as a good friend.. But now I'm realize that I had make a stupid and biggest mistakes that will always haunted my life.. Even camne aq layan ko, ko still x benci kat aq. Ko still doakan kebahagian aq.. Seriously, u're my everlasting friends..

Malah, sbelom aq naek bas, ko sempat nasehatkan aq. Suro betolkan kesilapan aq. And that's bcoz ko xnk aq jd dibenci masyarakat plak pasnie..

Aq sedar kawan.. aq ego. Aq agak bodoh..

Kawan, when u read this post.. I want u to know that I'll alwayz ur friend, come hell or high water. Aq akn stiase igt ko, dan aq harap ko xkn lupakan aq. Aq cume minx ko terus menerus doakan kejayaan aq.

Dan paling penting kawan, jgn lupa solat dan sentiasalah bertawakkal kpd Allah. Aq stiase berharap agar kita dpt berjumpa kelak, even klu ditakdirkan kita xdpt berjumpa di atas muka bumi ini, biarlah kita dpt bersama2 bersemayam di syurga Allah yg indah kelak..

I pray 4 ur success man.. Semoga ko dpt mncapai cita-cita ko yg slalu diimpikan di sekolah bru nnt..

Sincerly

Ur stupid friend

P/S: Men's have a feelings too lah.. :P

special dedicated to Muhammad Asyraf Siddiqi bin Mohd Yusop.. u're my friens forever man.. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...